Był o tym kiedyś program,nawet kilka odcinków w którym rozszyfrował wiekszość tricków których używają iluzjonisci,gosciu nazywa sie Val Valentino a Program "Magia bez tajemnic"
Widziałem jak robił to ten cały Dynamo z telefonem w jednym odcinku niby to wyjaśniał...
Najpierw miał komórke, potem ją zmniejszył do rozmiarów żeby się zmieściła przez szyjkę jak już była w środku niby ją powiększał... hmmm coś mi tu śmierdzi
Jak dobrze pamietam w ostatnim odcinku pokazal twarz i powiedzial ze rozmawial z najlepszymi iluzjonistami i magikami i doszli do wniosku zeby wymyslac lepsze rzeczy trzeba te stare zdemaskowac czy cos w tym stylu.
Tak każdy głupi by podtrafił, spróbuj mi wyjaśnić w jaki sposób Dynamo przeciska telefony przez butelki, chodzi po wodzie, przetapia szkło, przechodzi przez nie, lewituje, itd. wiele z jego sztuczek nie da sie poprostu wyjaśnić. Choć nie zmienia to faktu, że są to sztuczki.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie