Nie powinno mieć miejsca klęczenie na szyi (o ile było w tym przypadku). Jeśli jednak by tak było to jeśli sprawy się nie rozdmucha to ,,następna razą" glinicjanty klękną na szyi komu tylko będą chcieli.
Sami przyszli do grzecznego obywatela ? Co ty p🤬lisz jak by się nie szarpał a poszedł grzecznie to by żył, co policja miała zrobić
List i kwiaty z prośbą aby wstawił się na dołek ?? Człowieka ? Odpad małpa albinos jaki człowiek?
macie swoj pisland j🤬y kraj z gowna i dykty. ja mam to w p🤬dzie bilet juz kupiony
podpis użytkownika
Policja jest od zatrzymywania, nie wymierzania kary. Ja p🤬lę, wiem, że idiotów na sadolu pełno, ale przynajmniej się z tym nie obnoście.
podpis użytkownika
Quae nocent, docentmyślicie że was nie dotyczy taka interwencja? (...) wyjdziecie na ulice nap🤬lać się z policją (...)
podpis użytkownika
Quae nocent, docentKolejny ćpun i patus z którego zrobią bohatera...
Szczerze narkotyki też by go zabiły, a policja zrobiła to szybciej. Nie wiem nad czym tu się rozprawiać? Jednego odpada mniej.
@xXx5226
Tymczasem kretyn rzuca się i zmusza tym policjantów do siadania na nim, aby go unieruchomić, ponieważ w tym zasranym kraju nie mają oni na wyposażeniu paralizatorów.
Sam się c🤬j prosił o takie traktowanie i to przez długie minuty. Ani przez chwilę nie było widać jego chęci do współpracy.
Jego własna matka wezwała policję. A potem płakała, że jej syna zabili...
myślicie że was nie dotyczy taka interwencja? Bo jesteście dobrymi obywatelami, nie patusami, nie bierzecie prochów itp? K🤬a za dwa lata wyjdziecie na ulice nap🤬lać się z policją bo komornik zabierze wam dom z powodu długów( brak kasy na opłacenie rachunków, podatków itp ) albo sąd zasądzi odebranie wam dziecko i oddanie rodzinie pedałów bo dziecko "ma smutny wzrok" . Powodów dla których możecie być na miejscu tego "patusa" może być tysiące. Jak teraz psiarnia przyzwyczai się że bezkarnie może zabijać to potem cięzko bedzie odzwyczaić