podpis użytkownika
Ojej. chyba znowu piszę pijany...@up powiedz mi czy kierowca ciągnika siodłowego zamiast hamować nie mógł zjechać na drugi pas ? Bo jeżeli jest taka możliwość, to kierowca tira okazał się ćwokiem.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.wcisnął hamulec? człowieku, on po prostu podniósł nogi, doskonale wiedział że nie ma już szans na zatrzymanie pojazdu.
Jak się dobrze przyjrzycie to zobaczycie że na moment przed zderzeniem kierowca przestał hamować.
Znam dużo kierowców zawodowych, i Ci co jeżdżą większymi zestawami mówią to samo: jak widzisz że coś w ciebie leci z dużą prędkością to nawet się nie zastanawiasz tylko nogi do góry żeby ci ich nie zgniotło, bo dla kierowcy osobówki nie ma już ratunku.
@up powiedz mi czy kierowca ciągnika siodłowego zamiast hamować nie mógł zjechać na drugi pas ? Bo jeżeli jest taka możliwość, to kierowca tira okazał się ćwokiem.
podpis użytkownika
Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
Słuchaj " ćwoku ", gdybyś miał nawet 25-30 ton na pace, to nie jest tak łatwo manewrować ciężarówką. Gdyby zjechał na lewy pas ( czasu miał mało ), to znając życie by przebił się przez barierki. Więc jak masz takie głupoty pisać, to lepiej się nie udzielaj![]()
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.