Kolejna porcja promowania lafirynd przez TVP. Nie wiem na jakiej zasadzie ustalili, że 1/5 studentek to "odważne kobiety".
Głupie suki, szukają wymówek dla kurestwa. Nic dziwnego, skoro same pewnie dają na lewo i prawo w ramach równouprawnień. Szczuka powinna wyp🤬alać do kopalni i przestać sączyć swoje zj🤬e opinie i tezy w mediach, tak samo jak reszta zaplątana w polityke.
Nie czytałem wszystkich komentarzy, ale andrzej.andrzej - jesteś jakiś poj🤬y? Oczywiście, że trzeba kobiety szanować (), ale jak same sie nie szanują, to czego k🤬a wymagać? Z 11 listopada powinieneś się cieszyć, a nie dop🤬lać. Pedzie? Meczety? Pedalstwo to skrzywienie, kto chce niech sobie będzie - ok, ale w domu, sam ze sobą, nie afiszując się. Meczety? Niech wyp🤬alają, w krajach mumułmańskich kościoły są palone, chcrześcijanie prześladowani i zabijani. Może powinieneś wypeirdalać z tego kraju na wschód i tam walczyć o swoje zj🤬e, lewackie wartości?
nie mogę tej lewakowej k🤬y słuchać
A, do twórcy tematu: skoro jesteś taki spostrzegawczy, że cie Szczuki "antysemitka" w oczy kole, to może byś, w ramach uczciwości, której najwyraźniej nie widziałeś w życiu na oczy, napisał, że ten z**b wyjechał z Hitlerem, co?