Możecie mi ludzie kochani wyjaśnić po jaki C🤬J dorabiacie do każdej marki swoją pop🤬loną ideologię?...
I kolejny badziew na Sadolu.
![]()
podpis użytkownika
Smak '80 lat...Możecie mi ludzie kochani wyjaśnić po jaki ch*j dorabiacie do każdej marki swoją popie**oloną ideologię? W samochodach to samo, większość to 4 koła, silnik, karoseria ale dla pok***ionego gatunku ludzkiego zaraz musi to być powód do podziałów, konfliktów i cholera wie jeszcze czego. Nie potraficie po prostu używać??? Dla wszystkich co im się pod deklem popie**oliło to Oświęcim powinien na cztery piece zapie**alać.
Wiadro ch*jów w dupsko życzę.
Amen.
Możecie mi ludzie kochani wyjaśnić po jaki C🤬J dorabiacie do każdej marki swoją pop🤬loną ideologię? W samochodach to samo, większość to 4 koła, silnik, karoseria ale dla pok🤬ionego gatunku ludzkiego zaraz musi to być powód do podziałów, konfliktów i cholera wie jeszcze czego. Nie potraficie po prostu używać??? Dla wszystkich co im się pod deklem pop🤬liło to Oświęcim powinien na cztery piece zap🤬lać.
Wiadro c🤬jów w dupsko życzę.
Amen.
Pewnie fajnie jest ponarzekać, ale weź pod uwagę to, że gdyby każdy na sadolu był taki aktywny jak ty, to nie miałbyś pod czym wylewać swoich żali.
podpis użytkownika
I don't break bricks, I'm not Mario