Weź się nie ośmieszaj. Ta sp🤬olina pochodzi z gdańskiego półświatka i środowiska kibolskiego.
Jestem pewny, że to co do tej pory wypłynęło to małe piwko. Ten gość to pospolity bandzior,
Polska to nie k🤬a, żeby rządził nią Alfons.
podpis użytkownika
right is rightLepiej iść ma ustawkę jak na paradę równości z rafałkiem
Alfons? Jakieś dowody?
Poza tym tu chodzi o to, żeby prezydentem nie został zastępca i "długopis Herr Tuska"...
Wolę, żeby prezydent potrafił się dogadać z prezydentem USA, bo jeśli ktokolwiek ma dziś realną siłę militarną względem Rosji, to tylko Stany Zjednoczone.
Jak Trzaskowski wygra, to zaraz będziemy mieli podpisaną ustawę o "hate speech", czyli cenzurę… I całkowite zrzeczenie się suwerenności na rzecz Berlina i Brukseli.
Tak – Polska to nie, k🤬a, kolonia, żeby rządzący byli tylko zarządcami w interesie Berlina i Brukseli.
A co do "kibola" – obecny premier też był kibolem. Może nie brał udziału w ustawkach (które przecież są organizowane za obopólną zgodą dwóch stron), ale wchodził w sektory kibiców przeciwnych drużyn. Innymi słowy: napadał.
(Jako źródło: polskojęzyczny portal nienależący do Ringier Axel Springer – zakładam, że w te media jesteś w stanie uwierzyć.
Poza tym, obecna kampania KOwców polega na rzucaniu czymkolwiek: kłamstwa, insynuacje, oszczerstwa itd., byle tylko nie podlegało to pod tryb wyborczy.
Do wyborów zostało mało czasu, więc przebiją się nagłówki – a na sprostowania i wyjaśnienia, że to kłamstwa lub oszczerstwa, już nikt nie zdąży zareagować.
Są ludzie, którzy nie szukają dowodów, nie weryfikują – patrzą tylko na nagłówki. Niestety, w tych czasach to chyba większość.
Byle kandydat rządowy wygrał!
A po wyborach? Już pozamiatane. Nikomu za kłamstwa, insynuacje czy oszczerstwa nic się nie stanie. Prokuratura Bodnara to załatwi – w końcu system będzie domknięty.
I właśnie dlatego – bo Polska to nie jest k🤬a i nie zasługuje na takie traktowanie – jako konfederata będę głosował na Nawrockiego.
Alfons? Jakieś dowody?
Poza tym tu chodzi o to, żeby prezydentem nie został zastępca i "długopis Herr Tuska"...
Wolę, żeby prezydent potrafił się dogadać z prezydentem USA, bo jeśli ktokolwiek ma dziś realną siłę militarną względem Rosji, to tylko Stany Zjedn.
Nawrocki, mogły pozwać w trybie wyborczym bez problemu (tak np. Braun wygrał w poprzednich wyborach) ale on tego nie zrobi, bo wie, że przegra. Dziwi mnie tylko, jak niektórzy łykają te brednie, że nie mógłby.
Po to jest tryb wyborczy, że jak kroś rzuca oszczerstwa na kandydata, to tam to może bardzo szybko sprostować.
Cały świat się będzie nap🤬lał z Polski jak wygra tu kibol i uzależniony ćpun. Naprawdę mamy sp🤬olone społeczeństwo, że są ludzie, którzy na niego zagłosują.
Już nawet nie piszę, o tym, że każdy kto ma haki na niego (a jest tego w ciul) będzie nim sterował jak pacynką. Ułaskawienia bandziorów będą się sypały jak z rękawa…
P.S. Nawrocki pokazał u Mentzena kto będzie długopisem 2.0.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaNawrocki, mogły pozwać w trybie wyborczym bez problemu (tak np. Braun wygrał w poprzednich wyborach) ale on tego nie zrobi, bo wie, że przegra. Dziwi mnie tylko, jak niektórzy łykają te brednie, że nie mógłby.
Po to jest tryb wyborczy, że jak kroś rzuca oszczerstwa na kandydata, to tam to może bardzo szybko sprostować.
Cały świat się będzie nap🤬lał z Polski jak wygra tu kibol i uzależniony ćpun. Naprawdę mamy sp🤬olone społeczeństwo, że są ludzie, którzy na niego zagłosują.
Już nawet nie piszę, o tym, że każdy kto ma haki na niego (a jest tego w ciul) będzie nim sterował jak pacynką. Ułaskawienia bandziorów będą się sypały jak z rękawa…
P.S. Nawrocki pokazał u Mentzena kto będzie długopisem 2.0.
podpis użytkownika
right is rightAle z was debile, mentalnosc babci co radio maryja słucha.. zasługujecie na rządy pis i tych wszystkich z🤬bów i ruskich agentow.
podpis użytkownika
right is rightChciał bym w sumie dodać że dla mnie mentalnie to są sp🤬oleni ci co całe życie głosują tylko na jednych, ja w poprzednich wyborach głosowałem na KO czego żałuje ale chodziło by odsunąć pis co teraz widzę jako błąd, teraz głosowałem na Mentzena a w drugiej będę na Nawrockiego.
podpis użytkownika
right is rightPIS ruscy agenci .. aha , do rozpoczęcia wojny na Ukrainie to byli rusofobi , od rozpoczęcia wojny to są nagle ruscy agenci. I jeszcze napisz ze Kaczyński to ruski agent .. wy to macie kołowrotek w tych głowach ..
Tak samo z płotem na granicy białoruskiej .. za PIS zły prot , nie można tego robić , to nie humanitarne . A teraz , dobry plot .. my go zbudowaliśmy ..
Kaczyński nie, ale Macierewicz jest tak. Połowa tych z🤬bów jest umoczona w kontakty z ruskimi,
Połowa tych z🤬bów jest umoczona w kontakty z ruskimi,