dobra przyznaje się jestem botem, a ty obejrzyj sobie co Metzen mówi wyraża swoją opinie na temat oszustwa mieszkaniowego
Biorąc pod uwagę że mam wywalone na wybory, to co mnie obchodzi Mentzen...? Weź chłopie idź na siłkę, wyjdź z piwnicy i znajdź lepszą pracę niż siedzenie w farmie trolli. Jesteś równo żałosny jako gówno-skórzy hindusi co siedzą w Kalkucie i okradają starsze panie na spam o subskrypcji Bestbuy...
Masz trochę racje, ale jak się usamodzielnisz i zaczniesz płacić podatki to nie będziesz już tak obojętny. Ja nie mogę bo przez te k🤬y z PiS płacę prawie 50% podatków od wystawionej faktury.
podpis użytkownika
right is rightMasz trochę racje, ale jak się usamodzielnisz i zaczniesz płacić podatki to nie będziesz już tak obojętny. Ja nie mogę bo przez te k🤬y z PiS płacę prawie 50% podatków od wystawionej faktury.
To nie rudy, tylko media. A Nawrocki nie dementuje tego i nie podaje do sądu więc potwierdza ze jest alfonsem 💁♂️
Powiedzcie na kogo zagłosować? Na PiS? PO?
PIS z jednej strony budował mur, a z drugiej sprzedawali wizy na prawo i lewo, czy na Tuska, tzn Trzaskowskiego, gdzie ich, jego partia miała półtora roku aby cokolwiek zmienić, gdzie według mnie nic nie zmieniła,jak było głośno o komisjach sledczych tak szybko temat ucichł. Pytam się na serio.