Wysłany:
2011-05-31, 18:23
, ID:
693356
Zgłoś
dla tych (prawie) wszystkich pajaców @up to dwie sprawy:
BMW to samochody świetne, luksusowe i wytrzymałe a jacy sa ich właściciele to już inna sprawa, a druga to nie ośmieszajcie się bo macie 38 sec filmiku na którym c🤬ja widac, noc, pikseloza, a ci ja p🤬le specjaliści juz wyliczyli ile ktore auto koni miało...
pewnie warna dostane za 2 komenty pod sobą ale nie czytałem all i krew mnie zalała... @OMEN_666 mam nadzieje, że "przep🤬lając" swoja wymarzoną R1 300 km/h roz🤬biesz się (jak i reszta was pajace) na jakimś drzewie albo murze i że szlag cie trafi na miejcu, żebyś nie zabrał ze sobą bogu ducha winnej przypadkowej osoby ani nie leżał w śpiącze czy czymkolwiek i marnował szmal którego służba zdrowia ma i tak za mało... hejty na PW jak coś bo nie bede czytał kto mi co tu odpowie, ja rozumiem pasja, adrenalina, c🤬je muje, ale 2 paki w mieście i użalanie się że kierowcy samochodów nie zwracają uwagi itd... sry ale jak wyp🤬olisz zza zakretu z taka prędkościa to nawet pewnie nie zdążysz powiedziec "o k🤬a" zanim twoj pusty łeb roztrzaska sie o mój zderzak to ciekawe jak ja mam to widziec...
a na koniec pozdrowienia dla motocyklistów, pasjonatów na crossach, chopperach, ścigaczach którzy wiedza gdzie i kiedy można a gdzie nie... reszcie kamikadze- babski c🤬j w dupe