podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Przecież on nawet nie jechał jakoś szybko aby go tak wyniosło... czyli ten kretyn k🤬a nawet nie potrafi kierownicy odpowiednio skręcić na tak łagodnym łuku.
Ja p🤬lę
Przecież on nawet nie jechał jakoś szybko aby go tak wyniosło... czyli ten kretyn k🤬a nawet nie potrafi kierownicy odpowiednio skręcić na tak łagodnym łuku.
Ja p🤬lę
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Gumy pewnie łyse, że druty wychodzą.
Przecież on nawet nie jechał jakoś szybko aby go tak wyniosło... czyli ten kretyn k🤬a nawet nie potrafi kierownicy odpowiednio skręcić na tak łagodnym łuku.
Ja p🤬lę
Sam jestes lysa guma. Przymrozek + zap🤬lanie.
A opony to mozna sobie mozgowe conajwyzej zrewidowac. Zimowe c🤬j daja na oblodzonej jezdni, dokladnie taki sam wielki c🤬j jak letnie.
Mozg mi kipi jak widze komentarze, ze trzeba zmienic opony na zimowe, bo cep wyj🤬 na oblodzonej jezdni..
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jesteś takim debilem czy tylko udajesz? Chcesz mi powiedzieć, że na lodzie nie ma różnicy zimowe i letnie ogumienie?
K🤬a...
od 0:50 możesz oglądać. masz hamowanie, skręcanie i przyśpieszanie na lodzie przy użyciu letnich, całosezonowych oraz zimowych opon.
Jeśli wg. ciebie nie ma różnicy to pewnie nie robi ci różnicy czy zjesz dobry obiad czy coś w śmietniku wygrzebiesz.
W sumie nie spodziewałem się takiej różnicy, dobry test.
Nie ma się co chwalić, ale w swoim będę musiał ograniczyć się do letnich bo na zimówki mnie nie stać obecnie, nie polecam zwalniać się w listopadzie
Ale osobiśnie nigdy nie miałem problemu z hamowaniem, hamulec dopiero na drugim/trzecim biegu, zawsze zdążę zaplanować redukcję. Na pierwszym przymrozku koniecznie musiałem na większy parking obczaić co się dzieje na lodzie, dosłownie jak to czerwone auto mam obecnie. Można śmiać się z tych drifterów biedronkowych, ale jeżeli jest kapka świadomości co może się wydarzyć to jest to dobre doświadczenie. Lepiej na parkingu sprawdzić niż na drodze.