Co za idiota. Mam nadzieje ze zbiednieje kiedys tak, ze mu zabraknie kasy na jedzenie.
Nie popłacz się przypadkiem, koleś ma dużą kasę z tych filmów na YT. Miał pomysł na kanał i teraz wyciska kokosy z tego kanału. Najlepiej tylko siedzieć przed komputerem i obrażać drugą osobę, narzekać że ma to i tamto a samemu się dupy nie chce k🤬a ruszyć.
Zajebiście Wasze komentarze ostatecznie przekonały mnie do założenia konta na Sadolu gdzie nie panuje debilna moda na hejtowanie wszystkiego z logiem jabłka na obudowie.
Ten człowiek ma milion subskrybcij na You Tube i na jednym filmiku zgarnia z reklam więcej forsy niż wy po tygodniu roboty, a każdy jego film polega na niszczeniu rzeczy i rzucaniu jedzeniem. Żal wam dupe ściska że nie możecie tak jak on rzucać żarciem za grubą forsę.
@Czary
Co Ty bredzisz? Nie znasz mnie, nie wiesz co robie. Co to za tekst ze mi sie dupy nie chce ruszyc?
Po prostu są ludzie którzy mają poukładane w głowie pewne wartości jak np szacunek do jedzenia. Ale ciebie i twojego chlopaka to zapewne nie dotyczy
Po 1. Filmik jest niepełny. 2. To jest p🤬lona atrapa. 3. Zobaczcie sobie na historie przeglądarki zaraz na początku. Prawdziwy początek pierwszej sekundy. Chyba ma konto na Sadisticu