A słyszałeś Ty kiedyś coś poza najbardziej znanymi kawałkami Peji, Bonusem RPK, Firmą? Po Twoim poście widać, że nie. Aż miałem w kilkudziesięciu zdaniowej wypowiedzi uświadomić Ci, że nie jest tak jak wszyscy myślą, ale odpuściłem sobie. Co z tego, że napisze te wypociny jak i tak dalej będziesz mówi, jak i podobni Tobie, że rap to tylko ulica, JP i ćpanie. Mam nadzieję, że chociaż 10% kiedyś usłyszy jakiś kawałek Bisza, Medium, Tuszu na Rękach czy chociażby Eldo.
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Będzie warn ale j🤬 was brudne ścierwa, wyjdźcie z talerza skoro nie macie pojęcia o kulturze, która wyciągnęła z dupy niejednego gimbusa. Skoro wychodzicie z założenia że HIP HOP to tylko awantury, c🤬jowy taniec połamaniec, rap typu erpeka efierema czy lech roch, to przestańcie do k🤬y przesiadywać całe życie na joemoster,kwejk czy innych gównianych portalach...wyjdźcie też ze swoich osiedli skoro reprezentują taki słaby styl i otwórzcie się na szersze horyzonty, tam gdzie kultura ma się dobrze i produkuje się AMBITNIE.
Reasumując... C🤬J W DUPĘ BRUDASOM,LEWAKOM,NOLIFE'om i LAMUSOM OSIEDLOWYM.![]()
widać że nie w temacie kolega, a jedyny rap o jakim słyszałeś, to ten pseudorap rpk lub Firmy jotpe. posłuchaj, później mów.
A teraz wy mi dajcie metalowe kawałki z lepszymi tekstami? No ? Czy może jednak nie ma?![]()