ssij mi napisał/a:
Wlasnie wyrzygując i wysrywajac z siebie hektolitry szamba odpowiedzieliscie na to czemu AKEVITT napisal co napisal.BO mi tez k***a wstyd i żołc mi sie ulewa jak czytam co ludzie maja w głowach . Zj***na nienawistno -zlodziejska mentalnosc polaczka-buraczka sprowadza ten kraj na dno a bedzie jeszcze gorzej . Ci co oddali zycie i przelali krew za ten kraj w grobie sie teraz przewracaja . A tym co maja zbyt male mozgi i nie rozumieja o czym moze to zycze ch*ja w zęby i dalej sie k***a zagryzajcie i plujcie na siebie , zebyscie tylko sie kiedys nie zesrali z tej nienawisci. ,,,
Wielcy k***a patrioci od siedmiu bolesci sie odezwali .....
Ja się nie dziwię, że jest tyle nienawiści tutaj, bo z osób które chcą żeby w tym kraju było lepiej robi się właśnie zawistnych polaczków i schizofreników. A autorem tego pomysły jest rudy kaszub i jego telewizja propagandowa. Niestety w tym kraju jest coraz mniej Polaków, większość to właśnie naleciałości ze wschodu przesiąknięte pedalsko-europejską propagandą; stada intelektualnego plebsu gnieżdżące się w wielkiej płycie i myślące, że wiedzą wszystko, bo oglądają telewizję, w której kilku złodziei i kapusiów udaje światowców, a tak na prawdę są r🤬ani w dupę i przez wschód i przez zachód. Ten dziadek z filmu zwrócił tylko uwagę na brak flag, bo wiedział, że jeśli wypowie się dosadniej na temat ludzi w tym kraju to zrobią z niego moherowego wariata.