mateusz1923 napisał/a:
@kpaxian
Ojojojoj, czyżby się pan zdenerwował?
No to ba

Jakby mnie jakiś ochroniarz byle p🤬lonej gwiazdeczki dotknął, to bym taki proces wytoczył, że by pół świata zobaczyło publiczne przeprosiny, nie jest k🤬a kimś więcej niż my, czy jakieś głodujące dzieci z afryki.
OneTime napisał/a:
Poj🤬ym to trzeba być, żeby twierdzić że ona jest beztalenciem. Nagraj coś i osiągnij choć 1/100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 swoimi piosenkami tego co ona, to wtedy będziesz mógł zabrać głos ! Tak pozostaje wam, tylko morda w kubeł i dalej zazdrościć, że dziewczynie udało się osiągnąć szczyt. J🤬a polska się nigdy nie zmieni
Cytaty Lejdi Gagi:
"Dziś każdy może być gwiazdą."
"Bez moich stylistów byłabym nikim."
"Podstawą sztuki, a więc i muzyki jest prowokacja," patrz k🤬a, a ja myślałem, że dobre śpiewanie, muzyka i tekst
Podsumowując... Wykonawcy i zespoły kiedyś, to przez większość kariery, jeden tekściarz, jeden producent i mozolna praca ku doskonałości.
Dziś komercyjna maszyna wybiera kandydata bez osiągnięć, byleby nie fałszował i zgodził się tańczyć jak mu zagrają i układana jest sztucznie cała kariera, począwszy od stylu, poprzez teksty, 10 producentów, napompowana machina reklamująca wielkie hity, kture są kultowe już w dniu premiery, trudno żeby nie były, skoro włączam mtv - gaga, vive - gaga, radio - gaga, w sklepie - gaga, w necie - co drugi artykuł gaga, boję się potem otworzyć lodówkę, a gawiedź chętnie łyka takie umcyk umcyk z wywijaniem obertasa dupą i cyckami.
Potem to już tylko przemielić piosenkę przez kilka programów do obróbki dźwięku, teledysk z masą obertasów, wymyślne stroje, zmyślone historie na temat "gwiazdy"
I kręci się maszyna,
I kręci się, kręci się koło za kołem,
I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej,
I dudni, i stuka, łomoce i pędzi.
A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost!
Po torze, po torze, po torze, przez most,
Przez góry, przez tunel, przez pola, przez las
I spieszy się, spieszy, by zdążyć na czas...
Na koniec ostatni cytat:
"Nie zamierzam być kolejną gwiazdką, która na okładkach własnych płyt wije się w piasku i dotyka swojego seksownego ciała."
OH REALLY?
Case dismissed.