Szef przychodzi o 15 do pracownika i rzuca na biurko stertę papierów.
- Zrobisz mi z tego raport i opracowanie.
- Może jeszcze na jutro?
- Jakbym chciał na jutro, to bym, k🤬a, przyszedł jutro.
A następnego dnia przychodzisz do szefa Janusza i wyciągasz z kieszeni "As Joker", pięknie zwany "L4". Piana z pyska gwarantowana, a wdzięczny Krzysiek wróci z urlopu szybciej.
Prosto z korpo. Żeby tam pracować trzeba być jakąś niedorozwiniętą p🤬dą.
No nie wiem. Kumpel pracuje w warszawskim korpo i od paru miesięcy zarabia pięciocyfrową kwotę. Myślę, że w wieku 25 lat to są naprawde zacne pieniądze jak na nasze polskie warunki.
Korpo czy nie korpo, to ma małe znaczenie, jeśli masz zawód który jest potrzebny. Wtedy i tak wszyscy będą cię szanować. Politechnika pozdrawia humanistyczne piczki, od których i panowie po szkołach zawodowych są o wiele więcej warci i cenieni .
Korpo czy nie korpo, to ma małe znaczenie, jeśli masz zawód który jest potrzebny. Wtedy i tak wszyscy będą cię szanować. Politechnika pozdrawia humanistyczne piczki, od których i panowie po szkołach zawodowych są o wiele więcej warci i cenieni .
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie