Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Budzik
Wstań
Zjedz
Umyj się
Stój w korku
Pójdź do pracy
Siedź w pracy
5 minut później
Spójrz na zegarek
Spoko, jeszcze tylko 40 lat
No ja mam ciut inaczej:
Wstań
pójdź do pracy
siedź w pracy
Wyjdź z pracy
Wejdź do monopolowy
Kup 8 browarów
Wypij 8 browarów
Wstań
Pójdź do pracy
Etc.....
No ja mam ciut inaczej:
Wstań
pójdź do pracy
siedź w pracy
Wyjdź z pracy
Wejdź do monopolowy
Kup 8 browarów
Wypij 8 browarów
Wstań
Pójdź do pracy
Etc.....
No oczywiście "Umyj się" musiało zniknąć, a później w oczy szczypie w tramwaju
"How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?”
― Charles Bukowski
Dla nie kumających angielskiego... jesteście debilami!
Ktoś Wam każe chodzić do roboty? Jak się nie podoba to można się zwolnić, wszystko sprzedać, wyjechać do Afryki i biegać za antylopami
Sam pracuję, ale mam ten komfort, że nade mną nie ma żadnego szefa, ja jestem swoim szefem
~marna: a ja wprowadziłem kolejność losową, aby wprowadzić do życia element niepewności ...! byłoby to może i stwierdzenie zabawne, gdyby nie było prawdziwe... na szczęście jeszcze tylko 30 lat.
GhostRider32: ja mam obawy, kto będzie te mieszkania wynajmował, jeśli społeczeństwo wymiera... coraz więcej pustostanów będzie, ceny spadną :/
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie