Fryca Heil Hilter,
coś ci te anaboliki mózg wyżarły. Co to znaczy, że teraz się nie muszą kryć. To znaczy, że za PRL-u musieli się kryć? To co to za ż🤬dokomuna była, skoro musieli się przed władzą kryć. Chyba że musieli się kryć przed ludem, to znaczy, że lud miał władzę. Ostatnią falę antysemityzmu w Polsce zorganizowali komuniści z odłamu "chamów" (tzw. "puławianie"). Myślisz jak cham i komunista z ugrupowania "Grunwald".
W ogóle zacznij obronę polskości od nauki stawiania znaków przestankowych, głupia pało. Potem przestań kłamać i będzie git.
Ż🤬dzi jak ż🤬dzi, to bezduszne sk🤬ysyny żerujące tylko na kasie. Wujek Adolf miał rację, powybijać było to ścierwo, to teraz by się nie panoszyły takie sk🤬iele jeden z drugim. .
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.Crowel nie organizuj wszystkiego w jedna kupke....kupka pedalow to co innego, kupka kolorowych to tez cos innego a kupa gowna jakim sa zydzi to zupelnie inna sprawa...ja nie mam kompleksow ani nikogo sie nie boje a ten post jest na to przykladem! wiec p🤬l sie j🤬y zydzie!