ostatnio u mnie na wsi jakiemuś kolesiowi się auto zapaliło, to wjechał sobie spokojnie na chodnik, zadzwonił gdzie trzeba. o masce zapomniał, choć po jego spokoju wiedział co robi (pewnie dobre autocasco). najśmieszniejszym w tym wszystkim był widok ludzi biegnących do tego auta z gaśnicami o pojemności ok. 5 litrów. żenada. lepiej kupić porządną gaśnicę, a nie taką na jedno psiknięcie.
Wielcy ku*wa znawcy. To jak mieli gaśnicami to ugasić? Na maskę kierować strumień ? Czy może zamknąć poczekać aż ktoś przybiegnie z gaśnicą i wtedy próbować podnieść gorącą jak sku*wysyn maskę ?
Ale i tak szkoda, że nie jebło
nie wiem czy głupi jesteś czy tylko udajesz, ale jak ci się pod maską zapali to nie podnosisz jej do samej góry tylko trochę i wtedy ładujesz gaśnicą, nie wierzysz mi spytaj ojca ewentualnie idź zrobić prawko może na kursie ci to wytłumaczą
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie