Strzaskali mu kolana bo łapał toples stopa. Zajebista policja..
A wolno to tak z tarana radiowozem w biednego menela ? Czasami warto jednak wstrzymać konie .
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.Gdzie tu widzicie policję?
Raz mnie gonili , ścigali przez pół miasta młody , głupi byłem i oczywiście z promilami których nie dało się tak łatwo zgubić jak tych radiowozów. Więc grałem na czas wywlekałem ich w pole, wąskie uliczki innych iczestników uużywałem w harakterze aby im przeszkadzali no i wogóle tak na co dzień to jestem mistrzem kierownicy a na podwójnym gazie ? Moje umiejętności się zwielokrotniają jeszcze , szybkość , dokładnośc czy ogar całej sytuacji się rośnie wykładniczo . No ale wszystko musi mieć swój koniec. I zatrzymałem się , bo gdybym miał szybszy samochód to by mnie pały nie złapały tego dnia przełączony byłem w tryb Hood mode. Po wyleczeniu mnie z auta gleba , nadużycie siłu z ich strony , sprawa od razu zgłoszona i rana krwawiąca od całowania się mojej mordy z asfaltem, Paru krawężników miało piętra o to nadużycie i wiele przewinień drogowych zostało umorzone, no ale promilie to promile i prawko cofnięte zostało tylko tyle i aż tyle
Nie przesadzaj. Nawet cyganie miewają prawo jazdy