Fox TV robi reportaż o ludziach, którzy są winni podatek od nieruchomości. W czasie dochodzenia, celnik dostaje potrącony przez kierującą samochód. Akcja od 0:34.
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
No sorry ale jaka z niego k🤬a jak by go nie bylo to nikt by nie placil a wtedy bysmy wszyscy zyli w j🤬ej rumuni jak brudasy a nie ludzie... Celnicy sa spoko ci z polski maja naj🤬e szpanuja tylko bylem lotnisko ,a on do mnie mowi nie jestes podobny do tego ze zdjecia i zaczyna problemy robic. Pochlastac sie mozna jak zaczna klaty wypinac tylko takiemu zajebac...
kocham ta technike, w rosji od paru lat wylapuja wszystkich dluznikow firmy komornicze, wystarczy ze cie w miescie znajda po rejestracji maja prawo cie zatrzymac i zabrac ci samochod za dlugi.
czasy sie zmieniaja polacy bojcie sie!
No sorry ale jaka z niego k🤬a jak by go nie bylo to nikt by nie placil a wtedy bysmy wszyscy zyli w j🤬ej rumuni
No nie wierzę
Jak oddajesz komuś swoje pieniądze jesteś bogatszy niż jak je zachowasz?
K🤬a nie mogę wyjść z podziwu jak ci socjaliści potrafią wyprać mózg...
Acho, osobiście uważam że jestem bogatszy gdy płacę podatki, bo przynajmniej nikt nie kładzie bezkarnie łapy na tym co mi zostało, nawet jak tego nie ma za wiele
PS. gość niezły że normalnie sobie wstał i tylko cośtam sobie pod nosem zaklął
murzyńska k🤬a. Panowie najważniejsze jest pominięte to jest murzyn jego się nie broni nawet jak by nie maiał za co go ten celnik poborca komornik scigać to i tak ma mu zaj🤬 wszystko co się da !!
BDrummer przestan p🤬lic, ze murzyn czy nie murzyn. Ja jestem bialy i tez bym sobie nie dal samochodu zabrac. Rozwalilo mnie, ze powiedzieli, ze grożą za to 'criminal charges' - gowno nie charges, wystarczy, ze powie, ze myslala, ze koles chcial jej zajebac fure i sie przestraszyla.