Wygląda to tak. Kierowcy powiedzą że wina pieszego a za to piesi powiedzą winny kierowca. Gowniarz zapatrzony w telefon a kierowca trochę za szybko zap🤬la przed przejściem.
I kolejny raz to napiszę: powinni takie filmy puszczać bombelkom regularnie w ramach zajęć szkolnych bo inaczej do nich nie dotrze, że życie jest tylko jedno....
Musiał flotę wysłać, a że nie ogarnia dwóch uniwersów na raz, to kierowca teraz beknie przez niego. A chłopak oby miał nauczkę, na wózku, w końcu jeden but spadł
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
I kolejny raz to napiszę: powinni takie filmy puszczać bombelkom regularnie w ramach zajęć szkolnych bo inaczej do nich nie dotrze, że życie jest tylko jedno....
za każdym razem gdy powtórzysz ten tekst, masz u mnie piwko
Dlatego ja jestem przeciwko "bezwzględnemu pierwszeństwu pieszych na przejściu dla pieszych" - Mnie od dzieciaka uczyli, że z rozpędzonym samochodem nie mamy szans. Kiedyś w TV pokazywane były takie inscenizowane scenki gdzie pokazywano jakie błędy popełniają piesi. Dzisiaj ludzie są "skretyniali", bo w mediach próbuje się przepchnąć ich pierwszeństwo. To oni mają pierwszeństwo ... szkoda że prawa fizyki mówią trochę inaczej. Ja nie będę sprawdzał swoich praw z rozpędzonymi dwoma tonami stali, plastiku szkła i gumy.