Wiem,że dla ciebie KAŻDY pieszy pieszy to wróg z zasady.Niestety piszesz bzdury.Ochłoń i spokojnie przeczytaj co napisałeś.
Poza tym,że kobieta powinna być bardziej uważna cała reszta to bzdura.
P.S. Mam prawko od 88 roku i zawsze, ZAWSZE patrzę gdzie jadę😇
@chada
Zgadzam się z Tobą ze wszystkim, prócz tłumaczenia kierowców monotonną jazdą.Nie ma przyzwolenia na coś takiego w mieście.
Rownie dobrze to mogla byc wasza matka
Dzięki, od razu wiadomo po kim odziedziczyłeś inteligencje i jak zostałeś wychowany. Moja matka i każdy w mojej rodzinie doskonale wie jak bezpiecznie przechodzić przez jezdnię. Oni nigdy nie znaleźli się i nie znajdą się w takiej sytuacji jak ta tępa dzida z filmu. Do tego wystarczy pięć działających komórek mózgowych.
Za to twoj stary dlubie w nosie pograzyony w myslach i jest postrachem zmywar na pasach... a ty po nim odziedziczyles IQ.
A jak twoja mataka bedzie miala 85 lat i sztywny kark to tez bedzie mistrzem zebry tak? Ciekaw jestem co taki gamon jak ty by powiedzial gdyby, bron boze, kierowca nieudacznik skasowal ja na pasach na twoich oczach? Wzialbys strone kierowcy, tak? Juz czuje error w twoim uposledzonym mozgu na takie konondrum....XD
Jechał dosyć wolno, mógł się zagapić a jak już otworzył to babka była za słupkiem w martwym punkcie, przechodzenie po pasach powinno byc takim "survivalem" bo kazdy normalny traktuje przechodzenie przez pasy jako rzecz potencjalnie niebezpieczna bo zycie stracic mozesz w ciagu sekundy i to nawet nie ze swojej winy