Kodii napisał/a:
J🤬i kretyni wszędzie spisku szukają ! jebnijcie sie w glowe
Nie dla ciebie miało być to piwo tylko dla mnie. A w głowę to jebnij się sam...
Nie, no po prostu k🤬a no nie!!!
Czytam te komentarze i nie mogę uwierzyć co wy p🤬licie
Ja wam powiem co Ci ludzie na tych filmikach robią, walczą za naszą wolność!!!!
to nie są żadni chuligani, którzy przyjechali na rozróby, to są ludzie którzy sobie nie dają dyktować warunków w jakich nam karzą żyć!!! Co wy myślicie ze jesteście wolnym narodem? hahaha...Dzięki tym ludziom, którzy potrafią się sprzeciwić panującemu w tym kraju burdelu nie straciłem jeszcze nadziei że ten kraj może być jeszcze normalny W końcu może nie będę musiał wyjeżdżać za granice poza mój Kraj żeby zarobić i przeżyć do następnego msc. Moje dzieci będą mogły się nauczyć wszystkiego w szkole, a nie żeby zaniżać poziom z każdym pokoleniem i robić DEBILI łatwych do manipulacji ludzi co jest systemem działającym w USA, u nich jak widać zadziałało!!
Dość tego k🤬a żeby gruba osób, która rządzi krajem okradała Nas ze wszystkich pieniędzy, ograniczała naszą wolność, będę się chciał napić piwa w centrum miasta to się k🤬a napije, będę chciał sobie jeszcze do tego papierosa zapalić to sobie kur*wa zapale, a jak będę chciał mieć hodowle krów na balkonie to ją będę miał i żaden c🤬j w garniturku mi nie zabroni skończyło się k🤬a!!!!