A z problem zostaje kobieta! Nie jestem feministka ale moja c🤬a moje życie poświęcone, moja sprawa A nie k🤬sa który przy pierwszej okazji sp🤬ziela! I szczęśliwy bo zostawił ślad po sobie i tatuś od święta!
A z problem zostaje kobieta! Nie jestem feministka ale moja c🤬a moje życie poświęcone, moja sprawa A nie k🤬sa który przy pierwszej okazji sp🤬ziela! I szczęśliwy bo zostawił ślad po sobie i tatuś od święta!
, Skoro dajesz dupy pierwszemu lepszemu, który sp🤬oli jak tylko cię uleje, to tylko świadcz o tym, że żyjesz widocznie ową cipą.
Wielka filozofia dla siebie tabletki dla niego guma, już widzę ile to setek znajomych masz w ciąży po takiej kombinacji.
Nie masz ośle żadnego obowiązku wychowywania dziecka, możesz zostawić w szpitalu, podpisać pokwitowanie i nigdy w życiu o nim nie usłyszeć i nie zobaczyć
Wpakowaliscie kobiety do jednego wora to i ja was wpakowalam.. są jednostki nie powiem że nie Ale to są jednostki! A dupy to Twoja matka musiała ch*** wie komu dac że takie coś na świat wydalila
Po pierwsze, pies nie weźmie póki suka nie da.
Po drugie, jeśli ciąża i dziecko to "problem" to nie się nie p🤬l, bo ewidentnie nie jesteś gotowa na macierzyństwo.
Po trzecie, skoro mówisz, że "ciało Twoje" to od razu wychodzi z Ciebie hipokryzja, bo skazujesz ciało kogoś innego na swoją wolę i widzimisię.
Jesteś p🤬lniętym babskiem, które wojuje w internecie, jaka to jest silna i niezależna, ale lodówki na 4 piętro nie wniesie, słoika nie odkręci, no i nie daj Boże jak opona p🤬lnie. Gardzę Tobą.
Zacytowałem tylko część Twojego p🤬lenia, bo od reszty bolą oczy.
Po pierwsze, pies nie weźmie póki suka nie da.
Po drugie, jeśli ciąża i dziecko to "problem" to nie się nie p🤬l, bo ewidentnie nie jesteś gotowa na macierzyństwo.
Po trzecie, skoro mówisz, że "ciało Twoje" to od razu wychodzi z Ciebie hipokryzja, bo skazujesz ciało kogoś innego na swoją wolę i widzimisię.
Jesteś p🤬lniętym babskiem, które wojuje w internecie, jaka to jest silna i niezależna, ale lodówki na 4 piętro nie wniesie, słoika nie odkręci, no i nie daj Boże jak opona p🤬lnie. Gardzę Tobą.
Zacytowałem tylko część Twojego p🤬lenia, bo od reszty bolą oczy.
Gary pozmywane że tak ujadasz? Widac ze właściciel jeszcze z pracy nie wrócił i myszy harcują.
Wpakowaliscie kobiety do jednego wora to i ja was wpakowalam.. są jednostki nie powiem że nie Ale to są jednostki! A dupy to Twoja matka musiała ch*** wie komu dac że takie coś na świat wydalila
Czyli dla jak sama mówisz dla patologicznej jednostki mamy dostosowywać prawo, bo są tak zj***ni, że o własną dupę nie umieją zadbać?
Jakbym miała kogoś takiego urodzić to bym się nie zastanawiała nad usunięciem
@zerwikaptur widzę że masz ból dupy i pretensje do świata bo źle w życiu wybrałeś
czemu cie baba zostawiła, może ważniejszy był klub, sadol i koledzy, a nie żona i dziecko? bo każdy k***a myśli że jest zajebisty, chyba że ty ją zostawiłeś wtedy wracamy do pierwszego zdania
uważam że aborcji powinien decydować każdy sam, wiadomo ze jakaś granica powinna być, a nie płody co mają 7 miesięcy
uważam że aborcji powinien decydować każdy sam, wiadomo ze jakaś granica powinna być, a nie płody co mają 7 miesięcy