Nie ma Portugalczyków, nie ma kobiet, nie ma dzieci. Dramat w Lizbonie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie ma Portugalczyków, nie ma kobiet, nie ma dzieci. Dramat w Lizbonie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Pokemonie jesteś w mniejszości. Szykuj lewacką żonkę i córeczke dla czarnego bo jest spragniony młodej waginy hahahahahaha
Chyba nie jestem w mniejszości bo Polacy już sie nie nabierają na propagandę pisu i przejrzeli na oczy kto jest zagrożeniem dla kraju. To pis ich ściągnął islamistów do polski i m.in dlatego przegrali wybory. Ale wiem że do takich jak ty nie docierają fakty, argumenty i dowody, powtarzasz jakieś głupoty nawet nie weryfikując danych
Nie p🤬l i nie powtarzaj głupot z TVNu czy gazety WYBIÓRCZEJ.
Za czasów PiSu nie widziałem ani JEDNEGO islamisty, za to teraz ich jest pełno.
Lewacka warszaffka w nocy to juz nie tak chętnie wychodzi na spacerki u Rafalalli pedała Trzaskowskiego hahahah
Ciebie też to czeka i Twoja lewacka familie z wypranym mózgiem.
jak mieszkasz w piwnicy to nic dziwnego że nie widziałeś zadnego muslima. rozumiem że wdług ciebie przez ostatnie 8 lat zaden ciapty nie przyjechał do polski i jeb nagle od nowego roku sie pojawili ? Na uberach, boltach kierowcami byli sami polacy ? dostawcy żarcia to tez byli sami polacy ? Idź być idiotą gdzie indziej bo jesteś jakimś kmiotem który nie ma pojęcia o geopolityce.
oglądaj dalej swoją republike pisowski pomiocie
Bardzo pięknie Stanowski rozprawił się z gazetą WYBIÓRCZĄ ogllądałeś? Ostatnio było o Onecie hahahah
I ze wszystkimi lewackimi reporterkami, którzy tylko ogłupiają i mówią nieprawdę.
Już niedługo pora na TVN aż zostanie zrównany z szambem jak wyżej wymienione media
A na końcu jak WYBIÓRCZA przepraszała hahahah bo się bała o swoją dupę.
Tak samo jest z każdym lewackim śmieciem, jak widzę takiego na ulicy to pluje na WAS
standardowo nie masz merytorycznuch argumentów to próbujesz obrażać i zmieniasz temat. Ja wiem że pisowcy mają niskie IQ ale Ty to juz grubo zaniżasz średnią
Stanowski to mógł sie rozprawić ze swoimi gaciami , jest tyle wart co tv republika, kundel na usługach pisu .
I co ty masz z tymi lewakami to że ktoś nie lubi pisu to jest lewakiem ? To pod[powiem Ci ze 3/4 polski nie lubi pisu i są lewakami według Ciebie. Nie odpisuj bo pisanie z tobą urąga mojej godności osobistej , nie zniżam sie to takiego plebsu
Czemu twierdzisz, że Stanowski jest a usługach pisu?