Wyciąg z fiuta na łeb i można iść na dyske. Ktoś próbował? Może działa.
teraz jelenie jeszcze w scypule chodzą, jeszcze z miesiąc jak zaczną go zdzierać z poroża, a ten film z poprzednich lat musi być
samiec jelenia śmierdzi w rykowisku jak nieboskie stworzenie
a ten na filmie dopiero się ogarnia na amory, widać, że jest tłuściutki, w rykowisku potrafi sporo kilogramów zrzucić..
rykowisko gdzieś od połowy września na całego ruszy
chociaż.. wczoraj słysząłem ryk jelenia.. odpowiedziałem jak umiałem.. okazał się to jakiś myśliwiec demonstrował zachowania jelenia..
teraz jelenie jeszcze w scypule chodzą, jeszcze z miesiąc jak zaczną go zdzierać z poroża, a ten film z poprzednich lat musi być
a ten na filmie dopiero się ogarnia na amory, widać, że jest tłuściutki, w rykowisku potrafi sporo kilogramów zrzucić..
chociaż.. wczoraj słysząłem ryk jelenia.. odpowiedziałem jak umiałem.. okazał się to jakiś myśliwiec demonstrował zachowania jelenia..
Nie no, to że padają co chwilę rekordy temperatur, to całkowita norma. To, że szpitale chorób płuc mają po sufit pacjentów, to też całkowita norma. Uruchomić więcej palenia śmieciami i uwolnić stare dieselki. Będzie dobrze. A teraz cyk na produkcję czy tam magazyn, bo taka tempa, umysłowa k🤬a, tylko w takim miejscu może pracować. I to na najniższych stanowiskach.
Ten z nagrania to akurat jeleń kanadyjski,a z tym że śmierdzi to sie nie zgodze, może dla kogoś kto sie nie interesuje lasem i zwierzętami ten zapach odpycha ale dla mnie to bardzo przyjemny zapach i dosyć mocny, zresztą z piżma jeleni robi sie chyba perfumy jeśli sie nie mylę
Jednak się myliłem co do tych perfum ale nie zmienia to faktu że zapach jest bardzo mocny w okresie rykowiska a swoją drogą co do wabienia to kiedyś z tatą i kolegami byliśmy wieczorem na rykowisku jak co roku i udało nam się dwóch takich myśliwych nabrać na ryk jelenia a właściwie mój tata ich nabrał bo dobrze to potrafi i pamiętam jak sie chowaliśmy w krzakach przy drodze bo jeździli w te i z powrotem i myśleli że "gadają" z prawdziwym bykiem i nie mogli go znaleźć pozdro
szacunek ze to, że rozróżniasz naszego jelenia szlachetnego od kanadyjskiego po fujarze.. gratuluje zainteresowań..
zdaje się, że nie byłeś blisko jelenia.. a wąchać to może wąchałeś kwiatki bo jeśli piżmo w czystej postaci i sie nie porzygałeś to jesteś hardkorem.. masz u mnie coraz większy szacunek..