W tym wieku to on nie powinien już jeść bananów?
Może nie mieli na pokładzie?
Jakby to była młoda ładna laseczka o zgrabnym biuście to nie miał bym za złe ale w takiej sytuacji facetowi się po prostu nie dziwię. Też bym był obrzydzony jakby obok mnie usiadło owłosione zaginione ogniwo Darwina, wyciągnęło wiszącego flaka i zaczęło karmić małego Czitę.
Alonso,a ty widać ferst klas latasz, bo nawet brajankiem nie leciałeś tam mają granatowe fotele, przynajmniej w tym co leciałem,raz w jedną stronę bo na więcej nie uzbierałem
Wyraźnie widać, że jest mało miejsca i facet stara się przesunąć jak najbardziej by dzieciak mógł zjeść, a że nie chce wyjść na jakiegoś zboczeńca to się stara nie patrzeć.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie