>Nie uwzględnili w tym badaniu czynnika ekonomicznego.
@dionizodoros
Ty chory psychiczne lewaku.. nawet tego nie czytałeś
bo jasno piszę jakie rodziny adoptowały dzieci /upper-middle-class/
Pycha jest udziałem? Ja się nie pysznię, tylko stwierdzam fakt. Demokracja to rządy głupców, bo większość to głupcy - to nie ja powiedziałem. O twojej głupocie świadczy za to zwykły brak wiedzy. Nawet nie potrafisz się przyznać do błędu, nie widząc różnicy pomiędzy wy/niektórzy. I jakie polskie społeczeństwo? Mówiłem o ludziach na forum, na forum k🤬a, piszesz na forum, nie do polskiego społeczeństwa. I źle dobierasz słowa. Jakbyś mówił do różnopłciowego tłumu, to powiedziałbyś "Witam Panów"? Mam ci to k🤬a narysować, żebyś zrozumiał? Chyba nadepnąłem ci na odcisk, no wybacz, że prawie 20latek cie poprawia. Naprawdę mi przykro.
Ciekaw jestem co ty tam zgłębiałeś na studiach.
Że mieszkańcy Afryki jako jedyni nie przejawiają chęci rozwoju i pracy?
@up, klasa dobrze zabezpieczona majątkowo, ale nie mająca połączeń z wielką polityką/show biznesem/wielkim, korporacyjnym biznesem/najwyższymi kadrami akademickimi. Wyjaśnione?
![]()
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,A jak mają się Afrykańczycy rozwinąć"?
Myślicie że problem leży w ich IQ?
Problem jest że po za gliną, suszą i bydłem nie mają w większości nic....a wszelkie bogactwa idą do białęgo człowieka
Ci co tam zostali żyją w lepiankach tak jak NASI PRZODKOWIE TYSIĄCE LAT TEMU.
... Ale Polska tysiąc lat temu też wyglądała jak na ostatnim obrazku, więc się tak nie dowartościowujcie, kopiąc leżącego.
Głupota, głupota... Myśmy wyszli z Afryki. To klimat i warunki wpływały na rozwój. Gdybyśmy nie wyszli z Afryki, wcale nie bylibyśmy lepsi. Spójrzcie jednak na obszary Etiopii i poczytajcie co tam było. Ignorancja z was wyłazi. Po was widać, że nie jesteście lepsi niż mieszkający w lepiankach. Bliżej wam do nich niż do filozofii greckiej czy prawa rzymskiego.
Bliżej wam do nich niż do filozofii greckiej czy prawa rzymskiego