bloodwar napisał/a:
BMWSwap - jak tam Twoje 1.6, krztusi się już od gazu? Może mu się w głowie kreci od nadmiaru drifta
daruj sobie. najpierw musiałbyś mnie poznać, żeby Twoje niby cięte riposty były chociaż trafne i żeby w jakimkolwiek stopniu mnie irytowały. uświadomię Cię - nie mam żadnego 1.6 i nigdy nie miałem, więc uwierz mi, że wszelkie Twoje próby oczernienia i wyśmiania mnie obracają się przeciwko Tobie z podwójna siłą, a próba zabłyśnięcia na moim tle powoduje że wypadasz bardzo blado. bardziej niż Ci się wydaje. nie wiem po co zaczynasz w ogóle ze mną jakieś przepychanki słowne. podbudowuje Cie to? czujesz się lepszy we własnym mniemaniu? jeżeli tak to powodzenia, pisz sobie na mój temat co chcesz i na temat "klubu 316i", którego jestem vice szefem. napisz jeszcze coś nieprzychylnego, ale udowodnisz w ten sposób jaki jesteś słaby psychicznie i niedojrzały. weź się za robotę i dojdź w końcu do czegoś a nie tylko zazdrość i zawiść.
P.S. "Klub 316i" to jest tylko nazwa, nie oznacza, że zrzesza tylko BMW o pojemności 1.6 choć pewnie i takie się tam znajdzie. Mógłbym Ci pokazać co kryje się pod słowem "swap" w moim wykonaniu, ale nie chcę, żeby to wyglądało że się tłumaczę i to jeszcze przed kimś, kto jest nastawiony do wszystkiego na "nie", więc żyj sobie dalej w niewiedzy, w swoim małym światku.
pozdrawiam serdecznie