masz ode mnie browara, już dawno zamierzałem się z wrzuceniem kilku tego typu filmów co jak co ale Polska to Polska, piękny kraj ze wspaniałą honorową, wojskową tradycją ! " Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y"
Widzę że wystarczy wrzucić pierwszy lepszy temat traktujący o naszej polskiej zajebistości i niesamowitej historii żeby grono użyszkodników dało wirtualne piwo, ale wy chyba nie zdajecie sobie sprawy z tego że to też my jesteśmy odpowiedzialni za wszystkie dupne momenty w naszej historii... Oczywiście wiem że to 'tamci' polacy a nie 'nasi' ;/ ot, taka mentalność
jaka polska skoro rządzą nami żydzi? jesteśmy okradani przez żydowski rząd, manipulowani przez żydowskie media. Tak wygląda nasza kochana polska dziś. Pamiętam kiedyś oglądałem wywiad z Geremkiem, który jasno powiedział, że jest żydem i nienawidzi polaków więc pytam... Jak ktoś taki np mógł być k🤬a ministrem spraw zagranicznych, nie wspominając o tusku i 90% tej sejmowej hołoty, która siedzi za stołkiem i zastanawia się na jaki to jeszcze sposób nas nie wyj🤬i.
Jeszcze troche i naprawdę będzie znowu jak za rozbiorów >.<