entric nie wrzucaj tu takich filmików bo na ten portal zaczynają wchodzić same społeczniaki i dzieci policjantów . Oni tego nie z czają bo po za kompem nie mają żadnej zajawki. A teraz pewnie znajdzie się jakiś filozof który zrobi cytowanie selektywne i będzie mnie wyzywał od idiotów i dzieci jp albo w jakiś inny kretyński sposób próbował mi ubliżyć. Sram na takich podludzi, dla tego robię takie bazgroły i będę robił na waszych domach. A wy się możecie odgrażać ze takim jak ja trzeba nakopać do dupy bo jesteście dziećmi neo z monitorem odbijającym się w okularach i tak naprawde jak zobaczycie kiedys grafficiarza to bedziecie sp🤬alac gdzie pieprz rośnie z telefonem przy uchu wykrecającym 112.
Aż przypomniały mi się stare czasy, jak wyj🤬em jakiemuś gówniarzowi w autobusie kopa na ryj, bo skrobał sobie kluczykami po szybie tworząc swój p🤬lony wzorek. K🤬a jaki to był piękny widok
bycia rozpoznawalnym.
a wiesz dlaczego chociarz to robili? kolesie z ewc
Na filmie smigaja jedni z najelpszych writerów w POLSCE
Oni tego nie z czają bo po za kompem nie mają żadnej zajawki.
A teraz pewnie znajdzie się jakiś filozof który zrobi cytowanie selektywne
i będzie mnie wyzywał od idiotów i dzieci jp albo w jakiś inny kretyński sposób próbował mi ubliżyć.
Sram na takich podludzi, dla tego robię takie bazgroły i będę robił na waszych domach.
A wy się możecie odgrażać ze takim jak ja trzeba nakopać do dupy
bo jesteście dziećmi neo z monitorem odbijającym się w okularach
i tak naprawde jak zobaczycie kiedys grafficiarza to bedziecie sp🤬alac gdzie pieprz rośnie z telefonem przy uchu wykrecającym 112.