podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/@up
raczej ci chodziło o 4:46, ale w 5:15 praktycznie identyczna sytuacja
@BKKW no ale hola hola, na rondzie to trzeba się zbierać. Tą astrą się prawie położył na tej ulicy przecież. Ludzie w miastach mnie powalają właśnie takimi reakcjami. To samo ci co czekają aż ruszy pojazd przed nimi na światłach, zamiast cały ciąg aut ruszyć w tym samym momencie, szybciej.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Dobre tłumaczenie - Panie, ja jechałem normalnie, co z tego, żeś pan miał pierwszeństwo, skoro się zbierałeś jak po ziemniaki.
I c🤬j z tym, że wjechał na to rondo w ogóle nie zwalniając. Złamał przynajmniej 2 przepisy, a tu się znalazł jakiś obrońca, który będzie mówił ludziom, jak mają ruszać. Nawet gdyby się zatrzymał, to gówno mu możesz zrobić.
podpis użytkownika
:oneko:
Yyy nie, wina jest i zawsze będzie po stronie wymuszającego, czyli tego ślimaka, bo to gość z kamerką miał pierwszeństwo.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.@BKKW no ale hola hola, na rondzie to trzeba się zbierać. Tą astrą się prawie położył na tej ulicy przecież. Ludzie w miastach mnie powalają właśnie takimi reakcjami. To samo ci co czekają aż ruszy pojazd przed nimi na światłach, zamiast cały ciąg aut ruszyć w tym samym momencie, szybciej.
Przyjrzyj się kto pierwszy znalazł się na rondzie:
Obrazek
Masz racje, winny wymuszający. Ten co nagrywał.
podpis użytkownika
:oneko: