@radek225 akurat w 2:50 jest wina tylko i wyłącznie kierowcy auta, bo zepchnął wyprzedzającego motocyklistę. Jeśli ma taki sprzęt to może i wyprzedzić kolumnę 50 aut. Całe zajście niedaleko mojej miejscowości, więc mam dokładne pogląd na sytuację
pierwszy filmik. Widać że policjant wbiega na środkowy pas więc kierowca automatycznie hamuje. Za takie stworzenie niebezpieczeństwa to policjant powinien dostać mandat., a nie kierowca Poczty.
Co do akcji z 5:30 - jak już nie bardzo rozumiem kogo Radek225 winisz za zaistniałą sytuację. Bo piszesz o VANie - a teraz mam wrażenie, że o osobówce " Ten ćwok, co spowodował wypadek czaił się jak czajnik, zamiast szybko przejechać"
W 5:39 gdy zapaliło się zielone dla kierunku pojazdu z kamerką VAN (czyli dostawczaka) nie powinno w ogóle być na kierunku kolizyjnym. Powinien się zatrzymać przed skrzyżowaniem. Może za sygnalizatorem S-1
Ooooo widzę, że Największy Debil Sadola (nano50) znów się udzielił w temacie przepisów drogowych... Walczysz o jakiś kolejny zaszczytny tytuł?
Ci "biedni" motocykliści we wszystkich prawie filmikach mają co prawda pierwszeństwo, lecz w każdym praktycznie przypadku sami przekraczają znacznie dozwoloną prędkość na drodze. Drogi, znaki, zakręty - wszystko jest dostosowane do danej prędkości. Jeśli jadą za szybko to mogą mieć tylko do siebie później pretensje, że ktoś ich nie zauważył. A do wszystkich motocyklistów, którzy jeżdżą przepisowo żółwik
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie