podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.I właśnie przez takich c🤬jów spać nie mogę po nocach bo zanim dojdą do takiego poziomu to muszą jebańcy kilka lat pierdzieć tymi silniczkami ludziom pod oknami.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.@szwagier9
Nie specjalnie, bo nie mam nawet poloneza. Za to uwierz, że szczerze się cieszę za każdym razem jak słyszę,że jakiś imbecyl na motorku się rozj🤬 - myślę wtedy o jego matce,siostrze,dziewczynie,przyjaciołach i dzieciach - czuję wówczas głębokie zadowolenie bo jestem sobie w stanie wyobrazić jak bardzo cierpią nieodwracalną stratę. Wówczas wiem, że podzielają moją głęboką nienawiść do pierdzących motorków i jestem bardzo rad. Miałem kiedyś dobrego znajomego co się rozj🤬 na motorku - umarł po 4 dniach w szpitalu, byłem bardzo zadowolony z tego powodu,bo mówiłem mu,że się roz🤬bie któregoś razu i cieszę się że wyszło na moje. Najbardziej jednak cieszy mnie śmierć każdego sk🤬ysyna na motorku dlatego, że z każdym takim trupem jest nieco ciszej pod moim oknem. Nie ma w tym ni krzty zawiści czy zazdrości, po prostu lubię trochę ciszy i świeże powietrze wpadające przez otwarte okno, jeżeli kilku matkojebców musi zginąć żebym to miał to tym lepiej, bo na harda też lubię zaglądać.