podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćSłyszałem też o takiej historii co ksiądz przeszedł do innej parafii w której były ministrantki. Od razu nie zgodził się na to i zamiast tego powołał ministrantów. Jedna gówniara w akcie zemsty podała go do sądu o molestowanie, a ksiądz oczywiście sprawę przegrał przez ten stereotyp, że wszyscy księża to pedofile. I co hejterzy? Nigdy nie będziecie wiedzieli jak było naprawdę.
K🤬a Twój podpis można porównać do ż🤬dów.
![]()
Harold Rozenthal:
Kod:“Jesteśmy wybranym przez boga narodem… Większość Ż🤬dów nie lubi się do tego przyznawać, ale naszym bogiem jest Lucyfer, więc nie kłamałem, jesteśmy jego wybranym narodem. Lucyfer jest bardzo żywy."
Cyceron (właśc. Marcus Tullius Cicero) (106-43 p.J.Ch. - p.n.e.), rzymski mąż stanu
Kod:"Ż🤬dzi należą do sił ciemności i zła. Wiadomo, jak liczna jest ich klika, jak się popierają i jaki wpływ wywierają. Jest to naród łobuzów i oszustów."
Denis Diderot:
Kod:"Ty zły i brutalny narodzie, podły i wulgarny ludzie, niewolnicy godni jarzma... Idźcie, weźcie swoje księgi i odejdźcie!"
Napoleon Bonaparte:
Kod:"Nie możemy skończyć pod rządami najlichszego z narodów. Ż🤬dzi to główni rabusie doby współczesnej, to sępy ludzkości."
@biceps:
Kod:"Księża będą zawsze wykorzystywać ciemnotę i przesądy ludu. Będą posługiwać się religią jak maską, pod którą kryje się obłuda i zbrodniczość ich poczynań."![]()
@macleod
to jest historia z życia wzięta, jak pewnie się domyślasz, skatowali go w więzieniu i popadł w depresję na wiele lat. Brzydzę się pedofilów i uważam że każde przewinienie powinno być karane równo wobec wszystkich. Jednak część tych przestępstw została zainicjowana przez dzieciaków i chcę byście mieli tego świadomość.