Rzyg na takich co myślą że to tylko zasługa szerokości geograficznej a nie przodków którzy pracowali na konkretne osiągnięcia i wizerunek na świecie.
Analizuje twoje wypowiedzi pod różnymi tematami i nasuwa mi się jeden wniosek. Jesteś zgorzkniałym człowiekiem, któremu w życiu nie wyszło i pluje jadem gdzie tylko może. Bardzo mi przykro, że tak jest. Jak sądzę nie mam wpływu na Twoje życie, ale będę trzymał kciuki. Pozdro!
No nie pomyślałem o tym w sumie. Masz racje, ale z drugiej strony masz teraz motywację żeby zacząć się uczyć
Wmówiono ludziom ze różnią się jakkolwiek od tego gościa 20 metrow dalej za urojoną granicą, ba - niektórym udało się wmówić ze są lepsi od tego 20 metrow za granica
Narodowość nie ma żadnego znaczenia, etniczność nie sprawia ze jestes specjalnie kims innym niż ten obok - nie istnieja właściwie cechy ludzi które są narodowe - to wszystko kwestia wychowania i genów a nie jakiejś tam społeczności ludzi co machają językiem w ten sam rytm
To ma znaczenie narodowość, czy nie ma? Pewna pula genów, było nie było, jest charakterystyczną cechą występującą na danym terytorium... Sam se zaprzeczasz gościu...