Cytat:
@Up Polska Tolerancyjnym krajem? Hahaha To ja chyba żyje w innej Polsce.
a niby gdzie masz nietolerancję w Polsce? Taką prawdziwą. To, że z otwartymi rękami nie witamy parad homosiów, bo wiem jak to się skończy to nie jest żadna nietolerancja.
Cytat:
pie**oli*ie jak pojeb*ni. Ruszcie dupy od komputera, zacznijcie pracować jak ludzie, a nie dorabiać i siedzieć u rodziców w zaciszu. W tym kraju zmieniło się bardzo dużo, a Ci którzy wyjeżdżają to według mnie lenie, tyle w temacie. Jeśli chcesz uczciwie pracować, możesz liczyć na spokojne godne życie. Tylko naucz się czegoś, nie siedź 8h dziennie przed kompem i może coś w życiu osiągniesz. Narzekać potrafi każdy z was. Zrobić cokolwiek żaden. Takie z was narzekające masy gówna.
To, że wraz z czasem występuje rozwój gospodarczy to chyba każdy głupi wie. Inna sprawa, że od 2004 faktycznie za dużo się nie zmieniło i śmieszą mnie te teksty jaka ta Warszawa teraz kolorowa i w ogóle. Obecnie będzie gorzej, bo PO sabotuje gospodarkę. To, że jakoś jeszcze ciągniemy to po prostu sprawa tego, że na Zachodzie są jeszcze więksi złodzieje, a Polacy ciężko harują.