Idioci, ja zawsze na dłuższą trasę zabieram kanister z prądem.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Kiedyś chłop mi wyrwał z ręki pistolet od LPG zanim zdążyłem odwiesić żeby elektromagnes złapał i zaczął sobie lać gaz na moje konto xD
Ale przynajmniej obeszło się bez bluzgów.
Widać najbardziej prestiżowe paliwo obecnie to jednak nie prąd tylko dziewięćdziesiątka ósemka xD
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.Nie lepiej było poczekać jak zapłaci... Odjechać by nie mógł.
Było to już na Sadistic w okolicach 10.2024.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówAkurat ogłosili kolejny program dopłat do zakupu elektryków, a może najpierw przydałyby się dopłaty do instalacji stacji ładowania? Np. dla właścicieli parkingów, obojętnie, prywatnych, miejskich, czy gminnych.
Od dupy strony robią tą elektromobilność, dokładnie tak samo było z fotowoltaiką. Kasa na panele poszła, ale sieci przesyłowe dalej nieprzystosowane.
I całkowicie pomijam już oczywisty fakt, że towar do którego trzeba dopłacać żeby klient kupił, to nie jest dobry towar.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Dokładnie, ale to problem każdego rządu, bez względu na orientację polityczną. Zawsze zabierają się za takie sprawy od dupy strony.
Rozbudować infrastrukturę energetyczną, a wolny rynek już sobie dalej poradzi.
pińcet plus za darmo na każde dziecko? a może pińcet minus od podatku, który się płaci pracując, za każde dziecko?
0% kredyt na mieszkanie dla młodych? a może te miliardy które zarobili na tym wyłącznie deweloperzy, przeznaczyć dla gmin na rozbudowę infrastruktury, pod budowę nowych domów? budowlańcy mogliby dużo więcej wybudować - większa podaż - nasycenie rynku - spadek cen.
ale nie k🤬a, bo przeciętni wyborcy: Karina, Sebiks, Grażyna i Janusz tego nie zrozumieją, ekonomia to jakieś czary. Oni widzą tylko to, co wpłynie za darmo co miesiąc na konto.