@paczek1262 Chyba pomyliłeś temat bo jakoś nikt się nie czepiał wartości artystycznej materiału w tym temacie poza bucem post wyżej. Zluzuj. Co do materiału, bardzo pozytywny.
Wszyscy komentujący, że hip-hop to gówno:
zamknijcie piczki. Gustu się nie kwestionuje, a z grzeczności ja was od brudasów, czy technoz🤬bów nie wyzywam.
@Temat
złe tagi, to nie WBW, tylko Microphone Masters ; )
thebill, czas pokaże, że droga nie tędy, masz krzywe zęby i dupę zamiast gęby. Możesz mi mówić, że jestem hejterem, że jestem zerem a nawet pozerem ale... i tak masz dupę zamiast gęby.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie