dobra teraz czekam jak nieuki i pseudo patrioci powiedzą że jestem nazista albo faszystą !!!!
![]()
![]()
karze podlega też treść "będąca nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej".Zdaniem prawników samo noszenie koszulki z sierpem i młotem nie jest przestępstwem tak długo, jeśli nie służy gloryfikacji komunizmu. avatar nie jest metoda gloryfikacji komunizmu.
Tu też wszyscy robią to co kochają...walą konia do bab z k🤬sami;)
A tak poważnie to- nie tu nikt nic nie ma do kibiców. Do kiboli owszem;]
Ty weź chłopie przestań oglądać telewizję i wyjdź w końcu na dwór.
Kibic = Kibol
Kibol =/= chuligan
jeszcze raz porównasz Kibola do chuligana a znajdę Cie, urwę łeb i nasram do środka.
Kibol to w gwarze Poznańskiej/ Wielkopolskiej kibic a 'neutralne' media chuliganów przypisali Kibolom, ot tak bo Kibol ładnie brzmi.
Jestem zdecydowanie za opcją narodową - ale nie rozumiem co ma ten jpg z małpami do filmu.
Na rysunku są małpy obrzucające gównem hasła "patriotyzm, naród, porządek".
Co ma patriotyzm, naród i porządek wspólnego z bandą ludzi niszczących stadion i nap🤬lających się z tymi, co szalik mają zielony, nie żółty. Człowiek mający w sercu swój kraj, nie zachowuje się w nim jak p🤬lony troglodyta. Niektórym chyba też umyka fakt, ze bycie patriotą to nie nap🤬lanie tych, co nie są rodakami. Za taki "patriotyzm" to większość waszych dziadków by wam wp🤬l na gołe dupsko dała.
podpis użytkownika
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."Cała Polska wstydzi się tego stadionowego bydła. Nie macie prawa, śmieci, nazywać się patriotami, bo gówno robicie dla tego kraju. Dowodem na to fakt, że nie macie z czego być dumni oprócz białej skóry.
Co do tego że kibole są idiotami bez szkoły i rozumu, to kochani też na ten temat c🤬ja wiecie. Wielu z was zazdrościło by im wykształcenia, statusu społecznego.