"Piłka nożna to rozrywka dla prostego ludu" - znalazł się kuźwa krzywy Co wam przeszkadza w tej oprawie? Żadna z rac nie poleciała na murawę, nikomu nic się nie stało, mecz nie został przerwany - a wy dalej biadolicie jacy to łysi bandyci. Co oni zrobili? Czym różni się człowiek odpalający race na stadionie od osoby która nie zapina pasów w samochodzie?
@up ty masz cipe czy jaja że żalisz się w internecie jak się bojisz grupki wysportowanych facetów .
Jest i pierwszy obrońca . Tak się składa że też jestem "wysportowany", ale powiedz mi jakim ty byłbyś kozakiem jakby stanęło przed tobą takich np. 10 co ? Już widzę jakbyś się bronił . Mam wrażenie że typ należy do tego typu kozaczków co w grupie to wielcy panowie, ale jak przechodzi obok sam to z p🤬dą i spuszczoną głową :].
Za pojazd po polityce zawsze piwo, jedyna grupa ludzi która głośno potrafi powiedzieć co im się nie podoba. Chociaż nigdy nie byłem na meczu, nie lubię piłki nożnej. Podziwiam wkład włożony w zrobienie takiej sektorówki.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie