Co wam przeszkadza w tej oprawie? Żadna z rac nie poleciała na murawę, nikomu nic się nie stało, mecz nie został przerwany - a wy dalej biadolicie jacy to łysi bandyci. Co oni zrobili? Czym różni się człowiek odpalający race na stadionie od osoby która nie zapina pasów w samochodzie?
  Co wam przeszkadza w tej oprawie? Żadna z rac nie poleciała na murawę, nikomu nic się nie stało, mecz nie został przerwany - a wy dalej biadolicie jacy to łysi bandyci. Co oni zrobili? Czym różni się człowiek odpalający race na stadionie od osoby która nie zapina pasów w samochodzie?
                                                                                                        @up ty masz cipe czy jaja że żalisz się w internecie jak się bojisz grupki wysportowanych facetów .
 . Tak się składa że też jestem "wysportowany", ale powiedz mi jakim ty byłbyś kozakiem jakby stanęło przed tobą takich np. 10 co ? Już widzę jakbyś się bronił
 . Tak się składa że też jestem "wysportowany", ale powiedz mi jakim ty byłbyś kozakiem jakby stanęło przed tobą takich np. 10 co ? Już widzę jakbyś się bronił    . Mam wrażenie że typ należy do tego typu kozaczków co w grupie to wielcy panowie, ale jak przechodzi obok sam to z p🤬dą i spuszczoną głową :].
 . Mam wrażenie że typ należy do tego typu kozaczków co w grupie to wielcy panowie, ale jak przechodzi obok sam to z p🤬dą i spuszczoną głową :].