dopiero co wróciłem i tylu tajniaków to nawet na wszystkich filmach łącznie nie widziałem. POlicja rozbijała na grupy marsz i w pewnych miejscach faktycznie nie można było przejść "mam rozkaz, niema przejścia" tak się psy tłumaczyły, oczywiście darli mordę...
Pana Wiplera być z ta partia prawdziwa polaka. Ona duża waga na czysta język i polska pradziwa mowa, patriota. Ja też kochać polaka i ta prawdziwa partia Piwo i Szczęśliwość.
Nikt tego nie przeczyta bo liczy się najwyżej oceniany komentarz ale muszę to powiedzieć. Byłem tam, w momencie gdy zaczęła się zadyma, będąc w środku pochodu miałem problem by sie wydostać z tłumu i nie zostać stratowanym. Ludzie napierali na siebie i bardzo wolno to wszystko się rozluźniało. Nie byłem na czele, nie wiem jak tam było ale patrząc zdroworozsądkowo - skoro ja miałem problem to oni chyba nie mieli lepiej
a ja po puszczeniu gazu przez policję, żeby złąpać trochę powietrza, to pod samą ścianą forum przez jakieś krzaki wychodziłem w kierunku ul. parkingowej, bo faktycznie policja nie wypuszczała ludzi, którzy chcieli wyjść, a szli chodnikiem albo ulicą...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie