Wysłany:
2013-02-20, 19:23
, ID:
1872794
1
Zgłoś
Postep dokonuje sie wtedy gdy ludzie daza do jakiegos celu, nie ograniczani durnymi zasadami, ale postepu dokonuja nie masy a pojedyncze jednostki ktore wybijaja sie z tlumu. A jakby nie spojrzec to lewica jest najbardziej za ujednoliceniem spoleczenstwa,za rownoscia, ochronie jednostek nie tyle slabych co niezdolnych do zycia w spoleczenstwie, oparta na krotkowzrocznych zasadach pozbawionych logiki, przykro mi ale malzenstwa homo, adopcje przez nich dzieci, parady i anarchia to jednak nie jest postep... O ile w polsce lewa strona dopiero zaczyna realizowac swoje pomysly, to w zachodniej europie rozpowszechnili je az za nadto. Piszesz o wojnie na bliskim wschodzie, a wiesz gdzie te ofiary wojny znajduja schronienie? W krajach EU zarzadzanych przez lewice, gdzie taki azylant ma wieksze prawa niz rdzenny obywatel, nie wspominam juz o socjalu ktory nierzadko przekracza pensje zwyklego tubylca...
Ja preferuje taki model zycia : egzystencja bez pomocy panstwa, oraz bez zbednych trudnosci z jego strony wraz z wolnoscia osobista konczaca sie tam gdzie zaczyna wolnosc drugiego czlowieka.
Lewe poglady : Wolnosc dla gejow,lesbijek,transow, tolerancja kosztem tradycji i godnosci,zwiekszanie podatkow i urzednikow, zwiekszanie pomocy panstwa i zarazem kontroli nad obywatelem.
A zreszta lewica, socjalizm, komunizm i wszystko podobne to najwieksze zlo na swiecie, ktorego krotkowzroczna wizja pomocy ludowi doprowadzila do najwiekszych katastrof w historii. Takze najwieksi zbrodniarze wywodzili sie z tych ideologii (Stalin,Hitler,Mao).
Popraw mnie jesli w czym sie pomylilem.