Cytat:
Co do policji - sami zapracowali na niechęć którą wielu ich darzy.
Jasne. Bo jak kibol dostanie wp🤬l od policji to z reguły za niewinność. Policja jest instytucją znienawidzoną dlatego, że element o niskiej inteligencji ( kibole, dresy i co poniektórzy kierowcy ) nigdy nie zobaczy swojej winy. Bo zawsze ich przestępstwo jest spowodowane aspektem religijnym ( ''tylko Bóg może nas osądzać'' ) lub jak to ostatnio tutaj przeczytałem - winny jest głupi c🤬j z ministerstwa, a nie kierowca który przekracza umyślnie prędkość
A że naród mamy głupi to większość ludzi o policji ma negatywne zdanie. Sam miałem kilka nieporozumień z policją i równie dobrze mógłbym krzyczeć ''j🤬 policję'' razem z tą bandą debili. Rzecz w tym, że ja jednak mam świadomość błędów, które popełniłem i nie winię policjantów za wykonywanie swojej pracy.
Cytat:
Chyba coś nie tak z tymi testami ;/
Te testy psychologiczne (multiselect) są po prostu pop🤬lone. Nie dość, że komputer decyduje czy nadajesz się do policji czy nie to jeszcze są tam takie durne pytania jak np. ''Gdybyś zauważył otwarte drzwi do kina i miał pewność, że nie zostaniesz przyłapany to czy wszedłbyś obejrzeć film ?'' albo mój ulubieniec ''Co uważasz za słuszniejsze: nie jedzenie mięsa ze względu na miłość do zwierząt czy zakazanie rozmnażania osobom niepełnosprawnym ?''