widze tylko slabo wyszkolonego policjanta, ktory musi sie uzerac z banda nieudacznikow. To nie wina policjanta ze jest jak jest tylko systemu calego. W normalnym kraju jak USA nie byloby miejsca na ulicy dla takich sebiksow, ale za to na cmentarzu i dobrze. Po co takie cos ma zyc i przekazac swoje zrakowaciale geny dalej.
podpis użytkownika
Kiedyś byłem Rhox'em i pokazywałem dupę, wyrosłem z tego.podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.co to za pseudo nabuzowany Sebiks nagrywa ?
Gdyby byli niewinni, grzecznie by się poddali, spisali by i by było spokojnie.
Ale Sebiks pewnie karynie musiał się popisać i tyle wyszło, a nagrywający nie dość ze tępa p🤬da bo nagrywać nie potrafi, a drugie to komentarze jego są na podstawie gimbazy. Co drugie słowo to k🤬a, i inne słowa mało ogarniętego mózgu. No ale tak, Polska Policja nie szanowana, mały respekt do prawa przez obywateli i mamy takie kwiatki.
Policjanci w tej sytuacji mieli prawo strzelać. Nie strzelali. Wiece dlaczego? Bo się k🤬a boją odpowiedzialności.
Uuu kolejny głupio-mądry, który nigdy nie czytał prawa użycia broni i zgrywa znawcę. Lubie takich tępaków co wydaje się im, że wiedzą wszystko.![]()
Nie p🤬l, Policjant spanikował i jakby strzelił to by się prokurator mu do dupy dobrał. Czynności zmierzające do takiego zamachu to bezpośrednia szarża na funkcjonariusza lub wycelowanie do niego np. z broni palnej. W przypadku niebezpiecznego narzędzia Policjant najpierw daje komendę np. "rzuć to natychmiast", a następnie jeśli komenda nie zadziała musi oddać strzał ostrzegawczy i dopiero później strzelić bezpośrednio w "zamachowca" To nie jest takie proste, że wyciągasz broń i sobie strzelasz, za dużo czynników odgrywa tu jakąkolwiek rolę więc jeszcze raz powtórzę, nie p🤬l.