Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
To jest przykre, że normalne zachowania policjanta w Polsce to taka rzadkość, że aż pokazuje się je w mediach żeby ludzie się wzruszali. Może oni w końcu przestają być panami władzami a stają się rzeczywiście policjantami.
Tak na marginesie, bo nie wiem czy dziadek nie ma czegoś z psychiką, to nie rozumiem skąd u starszych ludzi w miastach ten nawyk przechodzenia przez jezdnię gdzie popadnie. Moja 80-letnia babcia, która urodziła się i całe życie spędziła na zabitej dechami wiosze wie doskonale, że przechodzi się na pasach i na zielonym świetle. Raz w życiu widziałem zwłoki w czarnej folii na asfalcie, była to starsza pani, która zrobiła to samo co pan na filmie, praktycznie w samym centrum mojego miasta.
PS. Taki cwaniak z ciebie z tym nagyrwaniem.. sorry, nie każdy czyta ustawy na temat nagrywania do poduszki. Skoro nie mogłem nagrywać to mógł powiedzieć "proszę wyłączyć telefon, nie wolno nagrywać", a nie rzucać się na mnie jak goryl.
Wydaje mi się że jednak wolno, tyle ten oburzony koleś jest pewnie psem i stoi w obronie tych k🤬siarzy.
Nie jestem żadnym prawnikiem itp. Ale jak czytałem podręcznik na kursie prawa jazdy to było napisane, że osoby niepełnosprawne lub mające trudności z poruszaniem mogą przechodzić przez jezdnię poza pasami pod warunkiem zachowania ostrożności, a z tego co mi się wydaje, Pan na zdjęciu jest emerytem tachającym siatę.
Raz jeden byłam przesłuchiwana na policji, świadek ze mnie sprawy żaden, wezwano na sam koniec śledztwa, jak już im się opcje wyczerpały Policjant nie był ani miły ani niemiły, przesłuchiwał mnie nie ten prowadzący śledztwo, a jego kolega. Głównodowodzący powiedział parę zdań surowym tonem na temat kłamstw i w zasadzie tyle. Nie taki diabeł straszny jak go malują, choć wpływ na to miał fakt, że niewiele mogliby się od mnie dowiedzieć i dlatego nie było sensu naciskać.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie