podpis użytkownika
Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...No i c🤬j że słychać!!! Co ty k🤬a pies że psów bronisz???
A jedyny c🤬jowy komentarz to ty tutaj dodałeś...
Przepraszam bardzo odczep się od dresów, są wygodniejsze od dżinsówBando idiotów z JP na 50% na czole!
Zrzućcie się i kupcie sobie wyspę na jakiejś Mikronezji czy innym zadupiu i się tam wynieście.
Będziecie sobie żyli bez policji, jestem pewien, że będziecie szczęśliwsi. Nawet wtedy, gdy okaże się, że większość populacji wyspy okaże się skończonymi sk🤬ysynami, gdy tylko dotrze do nich, że są bez nadzoru.
WYmordujecie się tam w świadomości osiągniętego spełnienia i przede wszystkim przestaniecie truć normalnym ludziom.
Patologiczne mądrości gównarzerii spod bloku. Gdybym był policjantem nawet bym się nie zastanawiał nad traktowaniem szczyli jak ludzi. Tyle gówna w głowie, że tylko solidny przekop ma szansę to usunąć.
Ależ mnie to dresiarstwo wk🤬iło!
@up, 2up
K🤬a, imbecyle!![]()
Panowie wracają na stadion, żeby robić zabezpieczenie!
Nie wiozą umierającego, ani żadnej ofiary, nie mają wezwania, tylko wracają na j🤬y stadion.
Uprasza się o oglądanie filmu w całości i dokładnie przed dodaniem c🤬jowego komentarza.
Zresztą policjant stwierdza "Jak macie chorego to tak" - przecież to nawet k🤬a dokładnie słychać, ręce opadają.
Mam nadzieję, że na co dzień zap🤬lasz w jakiejś c🤬jowej robocie za psie pieniądze, a potem wracasz do swojej zaszczanej, obskurnej kawalerki gdzieś na najbardziej zapuszczonym blokowisku w mieście nażreć się kaszy i gnić przed kompem, bo pośród normalnych obywateli dla ciebie miejsca nie ma.
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Gimbazjum, gimbazjum, widać wasz intelektualny poziom, nic innego nie potraficie k***a napisać a średnia waszego wieku wskazuje że jako jedyny z was cymbały nie chodziłem do gimbazjum.
Szkoda mi was i waszych starych.
Obyście wszyscy dostali wpie**al od tych waszych kochanych policjantów których tak bronicie.
Ja mam na was i wasze nędzne komentarze tak wyj***ne jak wasza policja na was.
Tych tępych bezmózgów nie poprosiłbym o pomoc jakby mi cokolwiek ukradli. I pie**olicie jak poparzeni w dupę...
gnusniak napisał/a:
Mam nadzieję, że na co dzień zapie**alasz w jakiejś ch*jowej robocie za psie pieniądze, a potem wracasz do swojej zaszczanej, obskurnej kawalerki gdzieś na najbardziej zapuszczonym blokowisku w mieście nażreć się kaszy i gnić przed kompem, bo pośród normalnych obywateli dla ciebie miejsca nie ma.
Nie muszę zapie**alać w ch*jowej robocie bo mam od tego ciebie, tak wracam od czasu do czasu do kawalerki którą wynajmuję jakiemuś pajacowi... może to ty nie wnikam, żeby wziąć kasę za wynajem,
Kaszy nie jem bo nie będę objadał twojej ubogiej rodziny o ile jeszcze się ciebie nie wyrzekli... idź już spać bo jutro będę po kasę i kaszę ci podrzucę nara.
p🤬dy c🤬je i inne gimbolskie scierwa, procedura i algorytm ratownictwa i transportu medycznego wyraznie mowi , ze jednostka zabezpieczajaca dany invent lub wracajac do jednostku w ktorej stacjonuje robi to alarmowo
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Niestety większość tych tępaków tego nie wie co widać po komentarzach skierowanych w moją stronę...
Mądrują się zza kompa jakby się coś znali ale nie wiedzą gdzie ja pracuję więc zgrywają bohaterów.
Niestety służby ratunkowe w których pracuję mają z naszą tępą policją do czynienia na co dzień i wiem dużo na temat zachowań i działania naszej wspaniałej władzy.
Czytam sobie te wasze komentarze w moją stronę i dociera do mnie jak jesteście puści i jak wierzycie w to co piszecie.
Jedno co mnie ogarnia to śmiech, na 300 policjantów których ja znam może 10 w ciągu swojej służby nagięło regulamin w ostateczności, pozostałe 290 sztuk robi to na co dzień.
Bluzgajcie sobie na zdrowie, mnie to tak rusza że ho ho.
Ale się chłopaki z brygady będą cieszyć z waszej naiwności jak im opowiem. To czcijcie waszych bożków w srebrno-niebieskich samochodzikach jeżdżących bez celu po mieście. Miłej nocki.
podpis użytkownika
Byłeś w ZOMO, byłeś w ORMO, teraz jesteś za platformą.