Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
q-bert dobrze prawicie ale nie rozmawiajcie więcej o tym Rampage_ nie interesuje mnie co masz do powiedzenia w tej materii cokolwiek tu napiszesz niezwiązanego z tematem to Ci (i reszcie offtopujących o JM czy Wrzucie) ten post usunę
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-01-09, 20:13 ]
A ja dodam ostrzeżenie.
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-01-09, 20:13 ]
To ja zawstydzę Linekka i dodam 2
taaaak. super normalnie. Jak dla mnie to oni powinni mu Jedynemu Tak Wspaniałemu stworzyć osobny program - Got to Dead Or Something Whatever But Do Not Show This Shit On Tv Goddamn Because You Are Sore Loser Girl You Monkey Wanker. Czy jakoś tak.
No chłopak ma niebiński ku*wa talent. I co z nim zrobi...? Chciałbym go poznać normalnie bo jestem jego fanem. Kurde rozkochałem się jak szalony. Chyba jutro kupię sobie złote Adidasy w Goł Szprot.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie