~clio
O k🤬a ale żeś moraliteta odj🤬.
Aż ci piwo dałem, boś nadspodziewanie tolerancyjny jak na wizytatora tej strony.
Jesteś z jakiejś sekty walczącej o wolność, do nap🤬lania się dla dresów?
Nie wiem co Ci odpisać, zastanawiam się i zastanawiam![]()
Tzw. dresy przy bohaterach filmiku to jak mrówki przy słoniu.
A że nazywanie człowieka, który jest łysy, ma sportowe ubrania na sobie lub lubi się bić, głupim, to porażka. Tak samo głupi może być ten grubas co siedzi na sadolu i ryje miche ze swoich hejtów.
W ogóle nie wiem o co niektórzy się spinają. Ludzie co np. chodzą na ustawki się nap🤬lać są odbierani jako pojeby czy ktokolwiek tam inny.K🤬a no co Wam szkodzi, że się ponap🤬lają ze sobą? Tam każdy jest z własnej woli. Oni lubią poczuć tą drenalinę. To nie ta sama adrenalina co towarzyszy podczas obserwacji swoich temacików na sadolu, komentarzy i ile piw zbieramy. To trzeba poczuć.
A że co że jakieś straty, bo trza ich leczyć, złamania im naprawiać, bo k🤬a c🤬j wie co bo z naszych podatków ich leczenie? Tak samo z ich podatków leczą się z raka płuc grubi palacze co siedzą np. tu na sadolu. W ogóle nie wiem po co to piszę lubię poprostu pisać na klawiaturze i weźcie się ogarnijcie.
Nie jestem jakimś dresem czy kibolem, ale wiem co się dzieje bo wychodze czasem na osiedle i k🤬a nie słucham j🤬ej firmy![]()
podpis użytkownika
lastfm.pl/user/Nikers
Bronisz Łysych Wojowników, wymyślasz że określiłem ich jako głupich
zarzucasz iż ludzie wchodzący na sadistica to "Tak samo głupi może być ten grubas co siedzi na sadolu" oraz "Tak samo z ich podatków leczą się z raka płuc grubi palacze co siedzą np. tu na sadolu." (oczywiście znasz wszystkich użytkowników sadistica, wiesz jak wyglądają i co robią przeglądając tę stronę).
uważasz nas za hejterów jarających się piwami, a sam sie prujesz o nic i dziwnym trafem drugi raz oglądałeś temat w którym dodałeś komentarz, niby nie z powodu sprawdzenia ilości postawionych piw.
Reasumując jeśli "W ogóle nie wiem po co to piszę lubię poprostu pisać na klawiaturze i weźcie się ogarnijcie. " to z łaski swojej, wyp🤬alaj skoro i tak nie masz nic konstruktywnego do dodania...