W sumie to ja troch臋 nie rozumiem tego pitolenia tych za aborcja, 偶e p艂贸d to nie cz艂owiek i "nie 偶yje". Ja np wiem, 偶e to jest dziecko ludzkie od chwili pocz臋cia (no nie ulepi si臋 z tego s艂o艅 czy krokodyl) i 偶e 偶yje, nadal jednak usun臋艂a bym bez wi臋kszego zastanowienia, jakby trzeba by艂o nie uwa偶am si臋 za bardziej zj馃がa przez to, 偶e podchodz臋 do tego racjonalnie i nazywam rzeczy po imieniu. Co lepsze, jedno i drugie ko艂o wzajemnej adoracji nie przyjmuje takiego podej艣cia. Albo jeste艣 prolife w 100%, albo nazywasz dziecko plodem bez 偶ycia
ta marksistowska indokrynacja niszczy nasz膮 cywilizacj臋... cywilizacja 艂aci艅ska upada i w zamian wejdzie chi艅ska lub bizantyjska lub panowanie nad bia艂ymi lud藕mi przejmie cywilizacja 偶馃がdowska
aborcja jest niekiedy niezb臋dna
Co do to偶samo艣ci p艂ciowej to wol臋 nie komentowa膰, zrobi to za mnie Dr. Ro偶ek
Dzi臋kuj臋 za uwag臋.
P艂贸d to cz艂owiek, co wi臋cej, p艂贸d to dziecko ale czy je艣li urodzi si臋 chore, niepe艂nosprawne, kalekie, upo艣ledzone to czy b臋dziecie 艂o偶y膰 na jego utrzymanie, terapie zar贸wno fizjologiczne jak i psychologiczne (wierzcie mi, niepe艂nosprawno艣膰, nawet fizyczna, nie b臋d膮ca niepe艂nosprawno艣ci膮 psychiczn膮, potrafi doprowadzi膰 do rozstroju zdrowia psychicznego nawet najtwardszego cz艂owieka a co dopiero kogo艣 kto cierpi od dzieci艅stwa), czy b臋dziecie takiego cz艂owieka do ko艅ca jego 偶ycia utrzymywa膰, czy b臋dziecie 艂o偶y膰 na jego leczenie i na ubezpieczenie prywatne w AXA (bo na NFZ d艂ugo nie po偶yje, to wam gwarantuj臋), czy b臋dziecie si臋 nim zajmowa膰 kiedy jego rodzice umr膮 (bo przecie偶 wiecznie 偶y膰 nie b臋d膮), czy zobowi膮偶ecie si臋 do tego? Zabicie p艂odu to zabicie dziecka, zab贸jstwo a nawet morderstwo ale w dobrej wierze, aborcja jest niekiedy niezb臋dna, pomijam ju偶 hiperbole niekt贸rych ludzi i gadanie o dzieciach urodzonych bez g艂owy czy z dup膮 na brodzie ale zwyczajne dziecko kt贸re urodzi si臋 niepe艂nosprawne, z trisomi膮 dwudziestego pierwszego chromosomu (Zesp贸艂 Downa), z ChAD, ze Schizofreni膮, bez n贸g, bez r膮k, z chorobami serca, w膮troby, nerek, dziecko kt贸rego ca艂e 偶ycie to wizyty u r贸偶nych lekarzy, dziecko kt贸rego 偶ycie kr臋ci si臋 wok贸艂 szpitali, lek贸w i kt贸re ca艂e swoje 偶ycie musi podporz膮dkowywa膰 chorobie? Taki cz艂owiek nigdy nie zasi膮dzie za k贸艂kiem samochodu, nigdy nie rozepnie stanika dziewczynie to jest, nigdy nie zazna ciep艂a kobiety/m臋偶czyzny, nigdy nie osi膮gnie sukcesu zawodowego, nigdy nie za艂o偶y rodziny, je艣li jakim艣 cudem do偶yje staro艣ci to na staro艣膰 zostanie sam, b臋dziecie si臋 nim wtedy interesowa膰?
"Syty nigdy nie zrozumie g艂odnego", "Kto艣 kto ma milion koron do wydania nigdy nie zrozumie kogo艣 kto ma do wydania dwadzie艣cia koron" i tak samo zdrowy nigdy nie zrozumie chorego, muskularny, zdrowy i t臋gi oraz jurny byczek nigdy nie zrozumie kaleki. Je艣li tak bronicie 偶ycia ludzi nienarodzonych to bro艅cie ich p贸藕niej tak偶e kiedy przestan膮 by膰 dzie膰mi to jest kiedy przestan膮 by膰 politycznie intratni dla Grup Interesu, tak samo jak krytykuj臋 lewicowe Grupy Interesu tak samo dzisiaj skrytykuj臋 prawicowe Grupy Interesu.
Co do to偶samo艣ci p艂ciowej to wol臋 nie komentowa膰, zrobi to za mnie Dr. Ro偶ek
Dzi臋kuj臋 za uwag臋.
Wracaj膮c do p艂od贸w to jest dzieci (co nimi s膮) "Czasem trzeba wybra膰 mniejsze z艂o aby nie dopad艂o nas to wi臋ksze, przyczajone w mroku".
Wiesz czym jest cywilizacja Bizantyjska i czym by艂o Bizancjum to jest Cesarstwo Greckie-Cesarstwo Bizantyjskie, Cesarstwo Wschodniorzymskie?