Idę o zakład, że zrobisz loda każdemu bezdomnemu, jeśli tylko będzie krzyczeć na Dworcu Centralnym "J🤬 PiS!" aż go nie zawinie policja. Idący z modą antyfani piździelców tacy są, a na takiego mi wyglądasz. Już się 15 lat naoglądałem takich, a PiS z tych 15 lat 7 u władzy, po części przez debili nie wiedzących za co trzeba j🤬 piździelców i jak to robić, aby nie wchodzić w dupę po same pięty tym, przez których PiS wygrywa, czyli przez czerwonych antyklerykałów pokroju k🤬y Urbana, bo to oni i nakręceni przez nich "sezonowi antypisowcy" są jedną z przyczyn sukcesu Jarkacza - ilość jadu przekroczyła masę krytyczną i już nie da się krytyką zmienić zdania u wyznawców tejże sp🤬olonej partii. Dużo się pomyliłem w ocenie twojej osoby?
Ty mi natomiast wyglądasz na frajera z kijem w dupie. Wielokrotnie się wypowiadałem na forum na temat swojej apolityczności i wstrętu do jakiejkolwiek partii. Mam prośbę, na drugi raz weź się za ocenianie kogoś ze znajomych lub rodziny, chłoptasiu. Wk🤬iają mnie typy Twojego pokroju, przekonane o swojej bezkresnej mądrości, dlatego odpuszczałem sobie komentowanie Twoich wpisów i mam prośbę do Ciebie, odp🤬l się ode mnie i nie oceniaj, jak nie znasz człowieka.
Ty mi natomiast wyglądasz na frajera z kijem w dupie. Wielokrotnie się wypowiadałem na forum na temat swojej apolityczności i wstrętu do jakiejkolwiek partii. Mam prośbę, na drugi raz weź się za ocenianie kogoś ze znajomych lub rodziny, chłoptasiu. Wk🤬iają mnie typy Twojego pokroju, przekonane o swojej bezkresnej mądrości, dlatego odpuszczałem sobie komentowanie Twoich wpisów i mam prośbę do Ciebie, odp🤬l się ode mnie i nie oceniaj, jak nie znasz człowieka.